Obsah:

Reagerende Audiolamp: 9 kroků
Reagerende Audiolamp: 9 kroků

Video: Reagerende Audiolamp: 9 kroků

Video: Reagerende Audiolamp: 9 kroků
Video: Podpora: Restartování zamrzlých / zaseknutých hodinek Garmin® 2024, Říjen
Anonim
Odpověď na audiolampu
Odpověď na audiolampu
Odpověď na audiolampu
Odpověď na audiolampu

Ik heb dit project gemaakt voor mijn keuzevak "SMART objects".

I heb de audio reagerende bureaulamp gekozen omdat ik veel muziek luister thuis. Dus als ik ergens dan muziek aan zet moet het branden.

Mohou reagovat na všechny další možnosti hudby. Více informací můžete získat také. to znamená dveře do RFID pas. Dit functioneert als aan knop om onnodig gebruik te voorkomen. Více než 10 minut zastavte a sledujte naše RFID pasáže.

Krok 1: MoSCoW Lijst

MoSCoW Lijst
MoSCoW Lijst

Krok 2: Arduino Nano

Arduino Nano
Arduino Nano

I ga gaor dit project een microcontroller gebruiken van Arduino. De Nano V3.0

Ik heb voor een nano versie gekozen om er voor te zorgen dat ik ze makkelijk can opbergen in de behuizing en dat ik ze makkelijk permanent kan solderen.

Krok 3: De Geluidsensor

De Geluidsensor
De Geluidsensor

De geluidsensor je gebaseerd op een microfoon en een zesilovač. Zesilovačem je LM358. De Sensor má digitální senzor a analogový senzor. Potkal jsem potmetr, který je k dispozici pro vergroten.

de senzor: Senzor. datový list lm358

Krok 4: Čtečka RFID

Čtečka RFID
Čtečka RFID

Čtečka RFID je k dispozici na hlavní kartě a RFID tagu může být v hierarchii a může být také označen jako jeden nebo druhý. Všechny značky RFID také obsahují mnoho různých typů dat. Všechny značky RFID mají velkou šířku vstupního signálu a mohou být použity pro Arduino nano. Zorientujte se a dozvíte se, co se stalo, že se vám to povede, že se setkáte s dopadem van de geluidsensor.

Čtečka RFID: Datasheet

Krok 5: Elektrisch Circuit Voor De 5V Voeding

Elektrisch Circuit Voor De 5V Voeding
Elektrisch Circuit Voor De 5V Voeding

Ik gebruik voor de vooting regeling een lm317. ik gebruik deze doordat ik met mijn opleiding elektrotechniek al meer gewerkt heb met deze voedingsregelaar.

z formule van de lm317 je Vout = 1,25 * (1 + R2/R1). hierbij is bij mijn schakeling de R2 330Ohm en de R2 is de 100 en 10 samen, dus 110Ohm.

stejně jako je to možné, že si to uvědomíte, kalkulačka lm317

De lm317 can tot een spanning van 37 volt hebben ass ingang. adaptér pro venkovní dveře je dodáván s napájecím napětím 24v. pas hierbij wel op dat hij veel teplejší wordt hierdoor.

datový list lm317

Krok 6: Elektrisch Circuit Voor LED

Elektrisch Circuit Voor LED
Elektrisch Circuit Voor LED

Ik heb dus gekozen voor een Arduino nano voor de lamp. zorné pole a analogové vstupy analogových vstupů z mikrofonu s velkým množstvím digitálních výstupů nebo LED. de led krijgt stroom van de 2de arduino (zie volgende stap)

Kódování pro Arduino heb ik toegevoegd. De kodování zorgt ervoor dat er een bepaalde waarde van de analogen input van de geluid omgezet wordt naar een waarde youror de digitale output die die naar de led gaan.

Při kódování zit ook een voorzorg voor het vastlopen van de microfoon. také jako mikrofon, který se automaticky ovládá.

De leds heb ik gemaakt door een RGB led strip (Ledstrip) op een pvc buis te plakken. de pvc buis heeft een průměr van 4cm.

De ledstrip heeft 3 aansluitingen. Je podporován provoz 5V nebo GND digitálních vstupů arduino nano.

Krok 7: Elektrisch Circuit Voor RFID

Elektrisch Circuit Voor RFID
Elektrisch Circuit Voor RFID

Značky RFID tagů. Ztráta shakingu zorgt ervoor dat je met een pasje hem aan kan zetten. Je možné se setkat s masterpass iemand toevoegen of verwijderen aan de lamp.

Het is wel belangrijk dat je de ledlampjes (niet die aan de ledstrook) aan de ground verbindt doormiddel van een 220Ohm weerstand. Zie eindschakeling.

Programování heb ik toegevoegd.

Deze programmering is niks meer danen enen voorgecoodeerde file die is kan invoegen in het programma. Otevřete jej: Soubor> Příklady> MFRC522> Accesscontrol

er is all veel te vinden in de file zelf maar er hoeven maar een paar dingen veranderd te worden

#define COMMON_ANODE moet je weg halen door er twee (/) voor te zetten. daarna zet de 3 keer #define (kleur) Led met de de bijbehorende pin.

je to možné #define relé 5 neerzetten nebo Relay pin.

voor de tijd van het aan zijn van het apperaat moet je int lockDelay neerzetten met een bepaalde tijd in seconden.

je možné udělit (300) veranderen dveře uděleny (lockDelay).

Krok 8: Totale Schakeling

Krok 9: Ontwerp

Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp
Ontwerp

Ih heb de behuizing gemaakt met behulp van de Lasersnijder. Ik heb de buitenkant gemaakt van hout van 3,6mm dik. ik heb om het licht mooi door te laten met plexiglas raampjes erin gemaakt. het je melkwit plexisklo. to je de plexisklo die ik heb gekocht: plexisklo.

více informací o lasersnijder heb ik gemaakt met Adobe Illustrator. vše, co byste měli vědět o lasersnijder goed snijdt moet de lijn 0,01 mm dik zijn en RGB red. Mohlo by to vést k zesílení nebo plexisklu toegevoegd.

Doporučuje: