Obsah:

Levend Schilderij: 4 kroky
Levend Schilderij: 4 kroky

Video: Levend Schilderij: 4 kroky

Video: Levend Schilderij: 4 kroky
Video: J. Krishnamurti - Четвертая Публичная Беседа в Нью-Йорке, США, 25 апреля, 1971г - Может ли ум... 2024, Červenec
Anonim
Levend Schilderij
Levend Schilderij

Dit is myjn eerste project op Instructables. Dit project is een levend schilderij die bepaalde acties uitvoert wanneer is op een knop drukt. Hle leuke aan dit project is dat is het op veel veschillende manieren kan doen, als is wilt kun is mij stappen aanpassen of weglaten of totaal nieuwe stappen toevoegen. Zo heeft iedereen zijn eigen schilderij met ieder zijn eigen character. Hieronder vind is de eisen van dit project en de MOSCOW lijst met all onderderen van dit project.

Eisen:

- Hovoříme o verbindaci bevatten - Er moet een elektrische schakeling inzitten

- Minimální 3 verschillende stroje/nástroje gebruiken

- Minimaal 3 verschillende materialen

- Minimaal 1 beendend onderdeel.

Krok 1: Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij

Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij

benodigdheden:

matriaal:

  • Papier (A3)
  • Sololit 300 x 600 mm
  • lijm
  • dubbelzijdig páska

stroje:

  • een lazersnijder.
  • tiskárna
  • lijmpistool (optioneel)

software:

  • lazersnijmachine software
  • ilustrátor (volitelně)
  • www.makercase.com (optioneel)

Víc, než to uděláte, přikývněte, tekening en de lijst. De benodigdheden staan hierboven beschreven. Als is all all benodigdheden hebt kan is beginnen met het maken van je eigen levende schilderij.

Začali jsme se potkávat s tím, co jsme měli dělat, abychom to mohli udělat. Hle leuke aan dit project is dat is niet 100 percent hetzelfde hoeft te doen als ik. Je to moje vlastní vůle k volitelným dveřím? Nejčastěji se jedná o problém, který je dán daným programem, který je připojen k příslušnému projektu. Ik ga deze instructable verder met as en afbeelding, dit is de clown die je hierboven kan vinden. Také se můžete dozvědět více o tom, jak se zbavit aflelelding, tisknout debe afbeelding a také A3. Také je možné, že se vám to bude líbit.

Nu komt het wat moeilijkere gedeelte namelijk het lasersnijden van de lijst. Bovenin vind je de uitwerkingen van mijn lijst. Deze kun je gebruiken als je de zelfde maat lijst wilt hebben als ik. Co je to mogelijkheid is om de bovenstaande makercase link te klikken om daar je eigen formaat doos te maken. Hoe dan ook moet is het laden in Adobe illustrator (of een programma wat daar op lijkt). Pokud je to možné, je třeba si uvědomit, že je to více, než kolik je možné, protože všechny tyto možnosti budou později k dispozici, později budou moci být zpracovány později. Daarna kun is naar is lazersnijmachine software gaan en kun is is afbeelding importeren en snijden. Více informací o tom, co se děje, se dozvíte více o tom, jak si vybrat materiál, který je nejvhodnější pro vaši práci.

Plak nu de lange houten pásy aan het boord zoals hierboven te zien is zodat je een uitstekende lijst krijgt. Dor zorgt ervoor data is all all elektronica achter can zetten zonder dat het te zien is. (edit: helaas kan dit niet aangezien ik heb besloten een servo te gebruiken, deze is te groot dus kun je de lijst plakken zoals is zelf wilt, zorg er wel voor dat je afbeelding er in kan/zit.) leg is is afbeelding erop en kijk je waar je gaatjes moet boren voor de lapjes etc. bij mij zijn de gaatjes geboord op de plek waar de ogen zitten en waar het strikje komt, maar boor gerust op andere plekken als is dat liever hebt.

Nu je klaar bent met de lijst kun je verder met de mechanica.

Krok 2: Krok 2: Werken Met De Arduino

Stap 2: Werken Met De Arduino
Stap 2: Werken Met De Arduino

benodigdheden:

matriaal:

  • arduino
  • arduino ledjes
  • servo arduino
  • een heleboel arduino draden
  • een arduino knop.
  • bzučák adruino (volitelně)

Stroje:

soldeerbout

software:

arduino software

Nu kunnen we startednen met het in elkaar zetten van de arduino. hieronder kun je de code vinden die ik ga gebruiken voor mijn project. Ztráta může způsobit ztrátu dalších kódů, které mohou způsobit další události (například celkový počet zvukových signálů, funkce, zvuky, zvukové signály), což znamená, že budete muset znovu začít pracovat. Více a více informací o tom, co se děje s Arduinem, servo a bzučák, nebo jen tak, jak to zvládnete, můžete si vybrat, jestli chcete, nebo ne. Je také možné jednoduše otevřít patu, otevřít kód v softwaru Arduino, připojit jej k počítači, vybrat aortu arduino onder tools board manager a nahrát kód naar je arduino door op upload you klikken. Další informace o tom, jaký je port, na kterém je COM4, je software, který je nyní k dispozici arduino je aangesloten (port nástrojů nástrojů pro připojení).

Voordat we verder kunnen naar het opzetten van het breadboard moet je (als is precies hetzelfde doet als ik) twee lapjes solderen aan twee lange draden. Dit doe je om zo je lampjes niet direct op het breadboard te hoeven plaatsen en hierdoor kun is zo dus vrij te bewegen en makkelijker in de geboorde gaten zetten. Pokud jde o různé funkce, funkce a funkce navíc, můžete také použít další možnosti, jak je to možné, pokud jde o to, co se děje.

Nu je dit gedaan heb kun je beginnen met de set-up van je breadboard. Hierboven is een plaatje te vinden met daarop de execte wijze hoe ik het gedaan heb. Ik ben niet šel do het netjes maken van zon breadboard maar het werkt in ieder geval. Protože je to navíc lampje wilt toevoegen moet je een draad led in het breadboard prikken met een draad van de - pool naar het schakelpunt van de knop (kijk bij verwarring hoe de andere lampjes lopen,) en moet je de + pool in de door jou aangegeven poort stoppen. Je ziet op mijn breadboard een buzzer zitten. Deze doet het wel maar hoor je bijna niet omdat er teveel stroom naar de servo gaat, maar ik heb hem er toch op gelaten voor het geval is een arduino mega gebruikt en wel alllebei kan doen of als is het niet erg vind dat die zo zacht piept.

Je také možné, že je Arduino připojeno k počítači, stejně jako je to automatické servořízení gaan draaien. Wanneer je op de knop klikt moeten de lampjes aan gaan, de buzzer (zachtjes) gaan piepen en de servo oneven gaan bewegen. Dit niet zo moet je nog is even naar de breadboard set-up kijken.

Krok 3: Stap 3d: Tisk

Stap 3d: Printen
Stap 3d: Printen

materiální:

3D tiskárna na voor

stroje:

3D tiskárna

software:

Software pro 3D tisk

Een hele kleine maar belangrijke stap. Wat is een clown zonder zijn strike, helemaal niks toch. Dus daarom kun je hieronder een stl file vinden van het hierboven staande strikje die ik met behulp van tinkercad heb gemaakt. Laad de stl file in jou 3d printer software, zet de instellingen goed (is voor elke printer anders) en print hem uit. Een heel simpele stap maar duurt vrij lang. Daarom raad ik aan om terwijl hij deze stap doet alvast stap 4 te doen.

Krok 4: Krok 4: Zet Alles v Elkaaru

Stap 4: Zet Alles v Elkaaru
Stap 4: Zet Alles v Elkaaru
Stap 4: Zet Alles v Elkaaru
Stap 4: Zet Alles v Elkaaru
Stap 4: Zet Alles v Elkaaru
Stap 4: Zet Alles v Elkaaru

benodigdheden:

matriaal:

  • lijm
  • páska
  • dubbelzijdig páska

Nu alle onderdelen klaar zijn is het tijd om alles in elkaar te zetten. Protože je to vše, co byste měli vědět, je to gedaan. Dit kan je op verschillende manieren doen, is kan lijm gebruiken zoals ik heb gedaan maar pas hierbij wel op dat je niet te sterken/ zwakken lijm gebruikt. Wat je ook kan doen is hem erop tapen, maar zorg er dan wel voor dat is enorm sterk tape hebt.

Nyní je třeba provést rozsáhlý tisk, který se může lišit od dubbelzijdig pásky.

Doe nu de lampjes door to twee overige gaten en tape ze vast. Zorg er voor dat je bedrading niet beschadigd tijdens het tapen.

Páska je také oblíbená a nabízí širokou škálu pásek. Zo zit je arduino niet trvalé obrovské aan je schilderij. Kijk voor de zekerheid of er geen draadjes los zijn gegaan tijdens het plakken.

Gefeliciteerd is hebt all all stappen afgerond. Hopelijk vind is het een leuk project en kun is mensen hier mee aan het lachen maken. Ik wens je nog heel veel plezier met is nieuwe schilderij.

Doporučuje: