Obsah:

Lucky Puggo: 4 kroky
Lucky Puggo: 4 kroky

Video: Lucky Puggo: 4 kroky

Video: Lucky Puggo: 4 kroky
Video: I’m Dating a 76 Year Old Man.. 2024, Červenec
Anonim
Lucky Puggo
Lucky Puggo
Lucky Puggo
Lucky Puggo

De Lucky Puggo is ee systeem dat is ontworpen om katten (of iets anders dan een kat natuurlijk) te verjagen van bijvoorbeeld je tafel. Wanneer er een kat 30 cm van de Lucky Puggo af staat zal de Lucky Puggo een snelle armbeweging maken om de kat van het terrein te verjagen.

Šťastné štěstí Puggo z Japonska "Maneki Neko" z Lucky Cat. Nyní se můžete setkat s více linkerů, než kolik jich můžete získat z japonské legendy. En omdat het katten moet verschrikken heb ik mijn variant van de Lucky Cat natuurlijk in de vorm van mijn favoriete hond gemaakt; de mopshond. Natuurlijk kun je zelf kiezen voor een wat stoerdere hond in je eigen ontwerp!

Krok 1: Krok 1: Materiaal Verzamelen

Naše Lucky Puggo se setkaly se sonarovým senzorem, který detekoval více než 30 cm dodávaného Lucky Puggo a zjistil, že má velké dveře uprostřed.

Níže uvedené materiály:

1x Arduino Uno

1x prkénko

1x servomotor

1x senzor sonaru

9x propojovací vodiče

Klei, heel veel klei…

Krok 2: Krok 2: Aansluiten

Krok 2: Aansluiten
Krok 2: Aansluiten

Sluit alles aan zoals ik heb aangegeven op de tekening.

Nyní můžete vyzkoušet senzor a servo servírovací prkénko. Také by se mělo jít o vše, co by se mělo stát, že byste měli pájení nebo extra stevigheid. Ik heb er zelf voor gekozen om het op het breadboard te laten zitten en er een stevige behuizing omheen te bouwen zodat het met geen mogelijkheid kan verplaatsen.

Krok 3: Krok 3: Kód

De code die ik heb gebruikt kun je hier vinden als bijlage. Mohlo by to mít za následek méně než 31 sekund. Voel je vrij dit aan te passen naar de afstand die jij denkt nodig te hebben.

Krok 4: Krok 4: Behuizing

Krok 4: Behuizing
Krok 4: Behuizing
Krok 4: Behuizing
Krok 4: Behuizing
Krok 4: Behuizing
Krok 4: Behuizing

In deze stap laat ik zien hoe ik de arm en de behuizing heb gemaakt. De arm steek je uiteindelijk door is behuizing heen en maak is vast aan de servo.

Co se stane, že se vám to bude líbit?

(Zie afbeelding 1, monteer alles in de volgorde van de afbeelding van links naar rechts.)

1x servo (stap2)

1x M8 imbusbout (aangepast met een gelufje zodat de servo er in klikt)

1x Kogellager 8 mm

2x Moer M8

2x Ringetje M8 voor de moertjes

1 x výběr kleinste formaten regenpijp

1x regenpijp met bocht (ziet er Perfect uit voor een arm)

Všechny možnosti v této kategorii jsou k dispozici pro 2 a více stapů. Draai het geheel niet te strak aan, dan wordt de armbeweging minder soepel en zal is servo het waarschijnlijk niet trekken.

Víc než behuizing heb ien prullenbak van de action gebruikt. Daar heb ik mijn arduino en onderdelen in verstopt en met knex heb ik de servo vastgezet. Prohlédněte si všechny informace o senzorech a dveřích. Nejvíce se to bude opakovat, jak to bude vypadat, že se vám to podaří, protože se vám to povede. Gehel ziet er bij mij uit als afbeelding 3.

Nu het leukste gedeelte van het hele project; pak zo veel klei als je kunt bemachtigen (ik poradce fimo featherlight voor de kop en bepaalde delen van de arm) en maak om de prullenbak de behuizing van klei in welke vorm je maar zou willen. Ik koos dan voor een mopshond maar wees hierin vrij. Laet het 4 dagen drogen, likje verf en tadàà! Je to štěstí Lucky Puggo!

Doporučuje: