Obsah:

Fablab 2016: 4 kroky
Fablab 2016: 4 kroky

Video: Fablab 2016: 4 kroky

Video: Fablab 2016: 4 kroky
Video: МАЙКЛ РОУЧ: ТЕХНИКА ИСПОЛНЕНИЯ ЖЕЛАНИЙ "4 ШАГА" 2024, Červenec
Anonim
Fablab 2016
Fablab 2016
Fablab 2016
Fablab 2016

Velký školní projekt Fablab aan de Hogeschool Rotterdam wou ik proberen om een radiografisch modelauto te maken, Echter dan wel zonder de elektronica om tijd te besparen en dit is niet van toepassing voor dit vak. Dit project is het eerste vergelijkbaar project dat ik maak en daarom zal het niet het beste zijn. Ik heb ervoor gekozen om het ontwerp geheel zelf uit te denken en dus niet een commercieel model na te bouwen. Dit heb ik gedaan omdat het meer leerzaam is maar ook omdat het meer uitdagingen meebrengt, daarom hou ik er wel restartening mee dat het model wat ik zal creëren niet geheel foutloos zal zijn.

Krok 1: Ontwerp

Ik heb eerst een 2D tekening van de bodemplaat in AutoCAD gemaakt en daarna heb ik de positie van de servo's, startknop, plaats voor een motor en wielophanging bepaald. Ztratili jsme všechny možnosti, jak se zbavit dalších problémů, a navíc se nám podařilo získat více informací o tom, co se děje, protože to znamená, že je to víc, než se to stalo. 1 joystick. Automaticky přebíráme více než jednu elektronickou elektroniku, která se může pochlubit více funkcemi a funkcemi.

Modelauto

Ik heb geen 3D model van het model gemaakt omdat ik dit niet belangrijk vond voor het process, dit is omdat het model uit lagen hout gemaakt zal worden en daardoor met een paar Reserve onderdelen hoger of lager gemaakt kan worden. Ih heb natuurlijk wel all all onderdelen getekend in AutoCAD voor de lazersnijder.

ik heb ervoor gekozen om de bodemplaat en de toplaag uit 2 lagen van 3mm dik hout te maken dit heeft namelijk 2 voordelen.

1: Dat hierdoor het geheel steviger wordt en daardoor schok bestendiger zal zijn.

2: De meest belangrijke reden voor mij was zodat ik er een rand ik kon zetten waar ik later gemakkelijk een houten lijst in kan plaatsten voor de afwerking.

Znovu odebírejte model s výškou 3 mm a šířkou dveří ve výšce, v jaké výškové dveře mají větší počet modelů, které můžete využít, pokud jde o služby, které můžete využít.

Het hout kon ik gemakkelijk uitsnijden met een lazersnijder die in het Stadslab Rotterdam ter beschikking werd gesteld.

Vícenásobná změna 3D tiskárny a 3D tiskárny. Díky tomu si můžete ve službě Google Sketchup vybrat více možností, jak se s Rhino gecontroleerd opofuten en omgezet naar STL. Ik heb voor deze programma's gekozen omdat is met Sketchup makkelijk en snel een 3D model can realiseren maar wel vaker een fout maakt heb ik er voor gekozen om met Rhino het model te controleren en om te zetten naar STL. Ik heb gekozen om te 3D printen omdat ik van mening was dat je dan meer ontwerpvrijheid zou hebben, echter is dit niet geheel waar gebleken omdat een 3D printer vaak fouten maakt en hoe gecompliceerder is een model maakt, hoe kleiner de kans is dat nog bruikbaar je. 3D tiskárny Deze byly k dispozici ve Stadslab Rotterdam. Dit was echter geen groot successces want het kosten me meerdere dagen en pogingen om een goed resultaat van de printers te krijgen. Dit was omdat deze printers ook gebruikt werden door andere leerlingen maar ook omdat deze printers niet heel betrouwbaar waren.

Chápe to

Mohou si vybrat z 3D modelu gemaakt. Více informací o tom, co se děje, je více než jeden projekt, který vám umožní získat více informací o daném okamžiku, což znamená, že dva moduly budou mít dva moduly, které se budou líbit. alles op kan zien (dit zit niet in het project). Ruimte voor meerdere POT-meters en een joystick. Beide modules can is met 2 schroeven openmaken en zitten verbonden met een pas gemaakte beugel. Ik heb het beeldscherm module zo compact mogelijk proberen te maken en de bediening module zo gemaakt dat hij goed in mijn handen valt, echter is het wel aan de grote kant.

Wielen

Ik heb zelfs de gelegenheid genomen om te startnen aan het ontwerp van de wielen dit zouden wielen donder spaken worden waardoor ze een moderne look krijgen. Ik heb het ontwerp document wel toegevoegd maar ik ben vervolgens niet doorgegaan met het uitvoeren omdat deze 12 uur per stuk zouden duren met de printers die regelmatig een fout maken.

Krok 2: Uitvoering

Tijdens het verlijmen van het hout maakte ik een paar kleine foutjes waardoor ik een onderdeel een tweede keer heb moeten uitsnijden. Echter was die niet erg omdat ik altijd nog meer dingen wist te bedenken waarvoor ik de lazersnijder kon gebruiken.

Krok 3: Resultat

Resultat
Resultat
Resultat
Resultat
Resultat
Resultat

Het is me niet gelukt om het model geheel werkende te krijgen omdat er een aantal foutjes in zitten, zoals dat de voor ophanging niet goed is en daardoor de voorwielen heel scheef staan. V tuto chvíli je vše obohaceno o více než polovinu, což znamená, že naše hlavní role se blíží. Dojde k tomu, že se to může změnit, nebo se to změní. Dojde k výraznému zhoršení pohybu dveří a jejich změně.

Krok 4: Terugblik

Terugblik
Terugblik

Stejně jako ostatní projekty, které se mohou lišit od toho, jak je to možné, je to tak, že každý projekt má svůj vlastní projekt, který může být více než jeden z více než jeden objekt. V projektu se prodalo vše, co se stalo, že jsme se přestěhovali do zahraničí, abychom se setkali s největší mocí. Podívejte se na 3D tiskárnu, která vám pomůže s 3D tiskárnou, abyste získali více informací o vaší tiskárně.

Doporučuje: