Obsah:

Dynamo: 5 kroků
Dynamo: 5 kroků

Video: Dynamo: 5 kroků

Video: Dynamo: 5 kroků
Video: NEJLEPŠÍ MOMENTY Z 5. TISKOVKY CLASH OF THE STARS 2024, Červenec
Anonim
Dynamo
Dynamo

Také mohou obsahovat spoiler, který se blíží, nebo se blíží. Dit principe gaan we gebruiken om een dynamo te maken.

Krok 1: Materialen En Gereedschappen

Z tohoto důvodu se jedná o následující projekt:

- geleidend koperdraad o průměru 0,5 mm

- 2 staafmagneten met een houdkracht van ca 10 kg

- Pvc je vyroben s průměrem dodávky 70 mm

- lego bouwblokken

- lego tandwielen

- lego staafjes

- kachní páska

- prkénko

- ledlampje

- 2 ždímací prkénka

- ferrofluid

- plastové bakje

Z tohoto důvodu:

- spoelendraaier

- lijmpistool

- soldeerbout

- stanley mesje

Krok 2: Het Maken Van De Spoel

Het Maken Van De Spoel
Het Maken Van De Spoel

Více informací o našich výrobcích jsme získali z PVC. Vyrábí se z pvc a je to z velké části. Door nu dra draien aan de hendel van de spoelendraaier, kunnen er in relativeief korte tijd veel windingen worden gemaakt. Vše, co potřebujete vědět, je vše, co potřebujete, abyste mohli začít pracovat, abyste měli vše, co potřebujete, abyste získali více informací, než jste se dozvěděli.

Als is klaar bent met het draaien kun je de draad afknippen. Tip: hou aan beide kanten een speling van ongeveer 20 cm zodat je het koperdraad makkelijker kunt doorverbinden. Ook kun is met een lijmpistool de draden een beetje aan elkaar vastlijmen zodat deze beter bij elkaar blijven..

Krok 3: Verbinden Van De Spoel Met Het Breadboard

Verbinden Van De Spoel se setkal s Het Breadboard
Verbinden Van De Spoel se setkal s Het Breadboard
Verbinden Van De Spoel se setkal s Het Breadboard
Verbinden Van De Spoel se setkal s Het Breadboard

Více informací o tom, jak se setkáváte s prkénkem, se můžete setkat se všemi stanley mesje de buitenste laag van het koperdraad aan de twee uiteindes verwijderen. Doe hetzelfde met de breadboard draadjes en soldeer vervolgens het koperdraad en het breadboard draadje aan elkaar vast. Sbírka, párování ledlampjes, kunnen vervolgens zoals op de afbeelding te zien is in het breadboard worden geplaatst.

Krok 4: Het Draaisysteem

Het Draaisysteem
Het Draaisysteem
Het Draaisysteem
Het Draaisysteem

Když to uděláte, můžete se setkat se svým přítelem. Většina zoologických zahrad, které by mohly mít za následek zhoršení počtu dveří, které by mohly vést k tandwielům, které se setkaly s velkým množstvím tandwielů a jejich verbinden en obrovských te maken aan een legomuur. Aan het grote tandwiel moet een handvat worden vastgemaakt. Plak vervolgens met ducktape de twee staafmagneten op een lego staafje en maak dit staafje vast een de kleinere tandwiel. Jakoukoli nulovou špachtlí (zemřená a nepropustná prkénka) je více magnetů, které se magneticky zužují, zužují se a svítí.

Krok 5: Optioneel: Ferrofluid

Volitelně: Ferrofluid
Volitelně: Ferrofluid

Většina ferrofluidních textů, které se vyskytují v různých velikostech, se mohou lišit. Wanneer is met ferrofluid gaat werken is het belangrijk om de tafel waarop je werkt goed af te dekken en om oude kleding te gebruiken, want als de ferrofluid in is kleding komt dan krijg is het er niet meer uit. Zoals in de afbeelding te zien is hebben wij de ferrofluid in een plastic bakje gedaan wat met een lijmpistool dicht is gelijmd. Db bakje hebben we vervolgens boven de draaiende magneten geplaatst. Zo je hge mogelijk om het veranderende magneetveld in de opstelling te zien.

Doporučuje: