Obsah:

Verstelbare Detector Aardmagnetisch Veld: 10 kroků
Verstelbare Detector Aardmagnetisch Veld: 10 kroků

Video: Verstelbare Detector Aardmagnetisch Veld: 10 kroků

Video: Verstelbare Detector Aardmagnetisch Veld: 10 kroků
Video: Ross Coulthart: UFO, Wilson Memos, SAFIRE Project [část 1] 2024, Červenec
Anonim
Verstelbare Detector Aardmagnetisch Veld
Verstelbare Detector Aardmagnetisch Veld

Co hebben přikývneme?

- Een fietswiel

- Ongeveer 250 metrů koperdraad. Wij gebruikten koperlakdraad van 0, 50 mm dikte. Dor zorgt voor een goed werkende spoel waar relatief makkelijk stroom doorheen gaat

- Draadeind van een meter lang en average M6

- 2 Kleine wieltjes met lager (průměr jen 8 cm)

- Een plank van 2 metre lang (bij voorkeur 1 cm dik en 4 cm plemeno)

- 3 balené dodávky 4x7 dikte-brete (to je sowieso een ding) splněno:

  • 1 metr
  • 90 cm
  • tafelhoogte (na 1m20?)

- Wat losse blockjes van dezelfde balken

- 2 stevige scharnieren die helemaal rond kunnen (de simpelste die je kan vinden)

- Ef forse verfklem (moet minstens 15 cm zonder problemen kunnen klemmen) (to je to, co řekl)

- Detektor montáže a montáže více on -line osciloskopů/voltmetrů/atd.

- Borgmoeren (4x)

- Borgringen (4x)

- Stokschroeven (2x)

- Vleugelmoeren (2x)

- Sluitringen (2x)

- Epoxylijm (andere lijm die je kan gebruiken om een stier aan een schutting te plakken)

- Houtlijm

Četl jsem knihu … „historii lepidla“- nemohl jsem to odložit. - Tim Vine

Ik heb veel meer tijd / geld / kennis dan jullie, what nu?

- Regel een sleepring met holle as (die lekker stevig om het draadeind kan zitten). Dan heb je aan 1 klein wieltje jenoeg en kan is die hliník barbecuebakken gewoon gebruiken als het zonnetje schijnt om je hamburgertje/block tofu op te grillen

- Je to také důležité pro všechny, kteří to udělají! Dostat bespaart weer de borgmoeren en borgringen qua centen en de tijd die het kost om 4 borgmoeren over een meter Lang draadeind te draaien

- Víc než jeden rám může být nahoře na dveřích korfbalpalen zodat je de horizontale balken met een goede klem hieraan vast kan zetten. Dan hoef je ook geen scharnieren, vleugelmoeren, sluitringen, stokschroeven, losse blockjes, verfklem, - Koop dikker koperdraad (dikker is altijd beter dat weet iedereen)

Většina lidí potřebuje peníze neustále. - Ridley Scott

Krok 1: De Velg

De Velg
De Velg

Regel een fietswiel (average meestal rond de 60 cm) en haal de binnen en buitenband eraf en sloop de spaken en as eruit. Hak maakt niet uit als wiel wat roest bevat. Hoe goedkoper, moty beter want we gebruiken dit wiel vooral ass stevige basis voor onze spoel.

Nejvíce se to změnilo v průměru o 6 až 8 mm (to vše se stalo více, než se setkalo s průchodem M6). Het is het makkelijkst om dit te doen op de plek waar een spaak door de velg heen ging omdat is dit gaatje alleen maar groter hoeft te boren.

V de volgende stap gaan het draadeind stevig vastzetten op de velg.

Pokud můžu na kole, jezdím na kole. - David Attenborough

Krok 2: Bevestigen Van De As

Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As

Ele leuk klusje voor mensen die verder geen hobbies hebben (hier moet je namelijk even goed voor gaan zitten). Věděli jsme, že jsme se setkali s vírou v borgmoeren a borgringen. Jak se může stát, že se zlepší, zhroutí se. Zorg dat is eerst beide binnenste schroeven op de losse as zet, voordat is de as door de velg heen zet om de buitenste schroeven aan te draaien (scheelt weer kostbare minuten).

Zoals eerder aangegeven. Heb je de mogelijkheid om het draadeind aan de velg rozsiahle te lassen, doe dit!

Krok 3: De Spoel

De Spoel
De Spoel
De Spoel
De Spoel

Tijd om die armspieren te trainen. Gebruik ongeveer 250 meter koperdraad om 100 tot 150 windingen strak om de velg heen te spannen. Zorg dat de twee uiteinden van de draad aan de bovenkant van de as uitkomen zodat je deze later makkelijk kan aansluiten aan een sleepring.

Navíjíme jednoduchý prsten železa se svitky; navazujeme spojení s generátorem a s údivem a radostí zaznamenáváme účinky podivných sil, které do hry vnášíme, které nám umožňují libovolně transformovat, přenášet a směrovat energii. - Nikola Tesla

Krok 4: Het Verstelmechanisme Deel 1

Het Verstelmechanisme Deel 1
Het Verstelmechanisme Deel 1
Het Verstelmechanisme Deel 1
Het Verstelmechanisme Deel 1

Nyní se zorientujeme, vyrobíme a zkontrolujeme, že jsme získali více informací. Hiervoor zagen we een lange plank in tweëen (2x 1, 5 meter) en lijmen deze delen met een kleine opening weer aan elkaar.

Krok 5: Het Frame

Het rám
Het rám
Het rám
Het rám

Regel een mooie balk of 2 waar is het frame van kan bouwen (3 stevige stukken hout) en ook nog een blockje of 3 extra van af kan zagen. Deze blokjes gebruiken we later met een scharnier om de opstelling verstelbaar te maken en voor de stevigheid vast te kunnen zetten aan een tafel. Meteorální počasí dokonce tweetal wieltjes bij de betere bouwmarkt met lagers die om onze as heen passen (M6). Děláme vše pro to, abychom si vybrali vše, co potřebujete, v obrovském rámečku.

Krok 6: Het Verstelmechanisme Deel 2

Het Verstelmechanisme Deel 2
Het Verstelmechanisme Deel 2

Op de foto zien we een stokschroef met een ruime sluitring en een vleugelmoer. We hebben twee van dit soort setjes nodig voor ons verstelmechanisme. Schroef de stokschroef aan de twee uiteinden van de horizontale delen van onze frame. Dříve, než se dostanete ke dveřím, otevřete dveře, abyste mohli plachtit, abyste se mohli podívat na to, co se stalo, že jste narazili na vleugelmoer. Op deze manier can het frame makkelijk losgedraaid worden om de hoogte aan één kant te verstellen.

Krok 7: Scharnieren En De Evolutietheorie

Scharnieren En De Evolutietheorie
Scharnieren En De Evolutietheorie

Scharnieren zijn belangrijk voor de mens geweest. Více informací, více informací, více telefonů, překlápění telefonů (hallo 2004) a další možnosti pro další využití zomerdag. Ook voor onze opstelling zijn scharnieren van cruciaal belang. Pokud jde o to, co se děje, můžeme se zabavit. Nyní se můžeme spolehnout na to, že jsme se dostali do většího rámce, než jsme narazili na další překážky. Ditzelfde doen we bour de bovenkant. Neem hier een iets langer blockje, want deze zetten we later met een verfklem vast aan een tafel. Deze blokjes worden vervolgens vastgemaakt aan onze overgebleven, tafelhoge balk die het laatste verticale deel van ons frame verzorgt (zie foto).

Krok 8: De Sleepring

De Sleepring
De Sleepring
De Sleepring
De Sleepring

We hebben het wieltje vastgetaped aan de balk zodat de as van het wiel kan ronddraaien en op dezelfde plaats blijft. We hebben een blockje hout halverwege ingeboord met de dikte die de sleepring heeft zodat we deze in het gat konden plaatsen en vastmaken zodat de ene kant van de sleepring meedraait als de as draait en de andere can can leunen in het wiel en deze stil bli. Všechny bloky aan het draadeind rozsiahlé te maken hebben we een gaatje geboord ook in het blockje van de dikte van het draadeinde, zodat deze hierin can worning geplaatst en ze hierdoor stabieler staat.

Krok 9: Sestavení

Shromáždění
Shromáždění

Tijd om alles netjes in elkaar te zetten!

Je to práce, která nikdy nezačala, a její dokončení trvá nejdéle. - J. R. R. Tolkiena

Krok 10: Aansluiten

Aansluiten
Aansluiten

Voor de draden van de sleepring moet even creatief worden gekeken want je wilt de draden ook niet breken of teveel knakken. De bedrading is even het koper schuren zodat de laklaag eraf gaat en soldeer de koperdraden aan elkaar vast en dan is all all nog het aansluiten op de oscilloscoop te doen.

Doporučuje: